Klik hier als je meer over Caroline wilt weten...
Klik hier om het foto-album van Caroline's taarten te openen...
Ga direct naar mijn verjaardagstaarten
Ga direct naar mijn kindertaarten
Ga direct naar mijn bruidstaarten
Ga direct naar mijn themataarten
Ga direct naar decoraties
Ga direct naar de Feestdagen-pagina
Direct naar album 'Sweet Sixteen'
Klik hier voor links naar andere taarten-websites...
Klik hier als je met Caroline in contact wilt komen...
 

 

Over Caroline

Bezig met de finishing touch aan een bruidstaart.Deze website gaat over mijn taarten. Over moderne taarten, klassieke taarten, bruidstaarten, en thema taarten, maar vooral over lekkere, zelfgemaakte taarten. Ik ben Caroline en ik bak taarten.

Aanvankelijk bakte ik, net als zoveel anderen, een cake of een appeltaart ter gelegenheid van een verjaardag of voor de feestdagen. Maar ik werd getroffen door het bakvirus, toen ik in maart 2007 een bruidstaart ging uitzoeken. Ik vond het een uitdaging zelf ook zoín taart te gaan bakken. Ik vind het namelijk leuk dingen uit te proberen, andere spullen en materialen uit te testen en met smaken te experimenteren.

Mensen in mijn omgeving bleken mijn taarten ook lekker te vinden, de decoraties te waarderen, en ze vonden het gelukkig helemaal niet erg te helpen ze op te eten.

Vervolgens ben ik de zaak echt serieus gaan aanpakken. Volgde workshops - er staan er nog heel wat op mijn verlanglijstje Ė en heb heel wat ideeŽn opgedaan surfend op het internet.

Ik vind het leuk taarten te maken die passen bij speciale gelegenheden en bij de mensen voor wie ze bestemd zijn. Wat al mijn taarten verbindt, is dat ik mijzelf er helemaal in kwijt kan. Figuurlijk dan, want ik maak geen cakes om er vervolgens zelf uit te springen. 

Eerste prijs en Publieksprijs Dutch Cake Event 2009 en 2010

Tot mijn grote verrassing won ik op 17 januari 2010 voor de tweede maal het Dutch Cake Event in de categorie stapeltaarten. Ook kreeg ik voor de tweede keer de publieksprijs. Het thema van dit jaar was: "Cakes around the World". Omdat ik van warme kleuren houd, viel mijn keuze voor de taart op India. Hier kon ik helemaal in los gaan. Voor foto's, klik hier.

Caroline     

© 2018 Caroline Eijkelestam  HOME